Bageriet

Brød har siden tidernes morgen været en central bestanddel af vores hverdag. I Hune Bageri er respekten for dette stolte håndværk og dermed for brødet, hvad det i bund og grund handler om. Frembringelsen af det kvalitets produkt vi er stolte over at levere til vores kunder er en proces, som starter allerede i vores indkøb. Dej skal laves af naturlige og gode råvarer og derfor er det et grundvilkår for vores arbejde, at de råvarer vi bruger har den højeste kvalitet.

​En dej er ikke bare en dej. En dej skal have tid og omhu. En dej er en organisme som skal respekteres for at frembringe de smagsoplevelser, som vi mener vores kunder har krav på at få, når de besøger Hune Bageri. Eksempelvis er vores rugbrød lavet på Hune Bageris egen surdejsopskrift. Vi har gennem årene kultiveret vores egen surdej, som indgår i alle vores rugbrød. Derved opnår vi at dejen hæver naturligt og vores rugbrød smager, som vi mener et gammeldags rugbrød bør smage.

​Kombinationen af gode råvarer, lang hævetid, den helt rigtige bagning og ikke mindst passionen fra vores dygtige og erfarne håndværksbagere er grundlaget for vores gode brød​