Om Hune Bageri

Brød har siden tidernes morgen været en central ingrediens i vores hverdag. I Hune Bageri er respekten for dette stolte håndværk og dermed for brødet, hvad det i bund og grund handler om.

​Brød fra bunden

Frembringelsen af det kvalitets produkt vi er stolte over at levere til vores kunder er en process, som starter allerede i vores indkøb. Dej skal laves af naturlige råvarer og derfor er vi kontinuerligt fokuserede på at sikre, at de råvarer vi bruger har den højeste kvalitet.​

Vores bagere anvender stort set alle meltyper på det danske marked, og vi bruger udelukkende mel og kerner fra leverandører, der kan garantere os en meget høj kvalitet. Vi blander alle brødblandinger selv. Mixprodukter kan alle købe; vi ønsker at skille os ud, og vi producerer derfor alt brød fra bunden

En dej skal have tid og omhu. En dej er en organisme som skal respekteres for at frembringe de smagsoplevelser, som vi mener vores kunder har krav på at få, når de besøger Hune Bageri.​

Sådan bages brødet

Vores rugbrød er lavet på Hune Bageris egen surdejsopskrift. Vi har i en årrække kultiveret vores egen surdej, som indgår i alle vores rugbrød. Derved opnår vi at dejen hæver naturligt og vores rugbrød smager, som vi mener et gammeldags rugbrød bør smage.

I Hune Bageri har vi to slags ovne. Det tætteste, man kommer på en almindelig varmluftsovn i bageriet, er vores stikovne. I disse ovne blæser den varme luft rundt om dejen og giver brødet en lækker, crispy skorpe.

I vores stenovne er luften til gengæld stillestående, og dejen bages så på en meget varm sten. Denne bagning bidrager til et mere rustikt udseende og en tykkere skorpe. Kombinationen af gode råvarer, lang hævetid, den helt rigtige bagning og ikke mindst dygtige håndværksbagere er grundlaget for vores gode brød.

​​​

​Firmaoplysninger

HUNE BAGERI ApS

​CVR: ​32275761

​Firmaadresse

Vesterhavsvej 14
9492 Blokhus

Telefon: 98 24 90 70

E-mail: poul.bjerg@hunebageri.dk 

​Smileyordning

Læs vores kontrolrapport her

kontrol